Big Bikes @ Aubisque
The Training Progresses
21 maart 2018
Beoordelingen van gasten
8 augustus 2018
Big Bikes @ Aubisque

Ik ben eind april aangekomen en begin dit fietsend ding onder de knie te krijgen.


Ik heb de heuvels op en neer gereden, binnen en buiten, snel en langzaam, en bereikte mijn eerste officiële col op schema om te voltooienmijn zelfopgelegde uitdaging. Ik heb onderweg ook een paar dingen ontdekt ...

  Uitgeput na Col 1 van de uitdaging!

  Rachel Training
 1. Hoe te drinken tijdens het rijden: Deze eerste lijkt voor de hand liggend voor de meeste mensen en is waarschijnlijk iets dat je niet eens zou overwegen voordat je aan een fietstocht begint, maar als je meegaat in de vergelijking, een gebrek aan balans en coördinatie in de beste tijden en een algemene neiging voor ramp wanneer beide gecombineerd worden, dan heb je een probleem! Voor de eerste paar ritten gebruikte ik best graag de behoefte om te drinken als een excuus om een korte pauze aan de kant van de weg te nemen, maar naarmate ik fitter en sneller werd en het weer opwarmde, besefte ik dat ik echt zou moeten drinken terwijl ik in beweging was ! Maak een lange, stille, rechte strook van de weg en zie er veel recht voor je uit terwijl je naar beneden reikt om het bidon te grijpen, jammerend jammerend en waggelend over de weg - bekijk deze tips voor drinken op de fiets!
 2. Knippen in: Mijn rode schoenen waarover ik schreef vorige maand zijn aangekomen en ik heb ze gebruikt wanneer ik binnen train, maar ik heb nog niet de moed verzameld om ze buiten te proberen omdat (zie nr. 1) Ik heb geen balans, geen coördinatie en zou hoogstwaarschijnlijk van de fiets vallen Ik moest stoppen!
 3. Calorie inname: Fietsen 30+ mijlen na alleen een grapefruit voor het ontbijt eindigt niet goed! Evenzo maken caféstops voor een bier het moeilijk om de motivatie te vinden om weer op de fiets te stappen!
 4. Cafe stopt kan leiden tot een mislukking van de motivatie ...

  Post café stop

  Niemand vermeldt hoeveel tijd het fietsen in beslag neemt.

  Ten eerste moet je alles vinden, en dan zorgen dat alles opgeladen, schoon, enz. Is, dan moet je de fiets klaarmaken, (iets waar ik binnenkort op terug zal komen), en dat allemaal voordat je zelfs op weg gaat! Binnentraining is misschien niet zo leuk, maar het is in ieder geval gemakkelijker als je een fiets al hebt opgezet en er gewoon op kunt springen. Mijn intervaltraining vordert goed dankzij rockmuziek uit de jaren 80, die met zijn lange instrumentals geweldig is om je echt tot het uiterste te duwen.

  The Gorgeous Jaffa

  Jaffa de hond

  Afgezien van het echte fietsen, is er echt leven om in te passen.

  We zijn op een enorme voorjaarsschoonmaak aan hetAllons-Y-Pyreneessite, het sorteren van de drie huizen, tuinen en het zwembad klaar voor het hoogseizoen om te beginnen, wachtend op leveringen van nieuwe voorraad, ligstoelen voor het zonneterras, een nieuwe bier koelkast voor de gasten, een fietsaanhanger ... en deze dingen komen nooit wanneer gepland! We hebben de schuilkelder voor pizza's gebouwd, zijn bezig met het upgraden van het zwembad, hebben onze eigen salade en groenten geplant (en al gegeten) om aan onze gasten te serveren, geverfd, geschrobd en schoongemaakt!
  Maar verreweg de meest opwindende ontwikkeling deze maand is de terugkeer van Jaffa, de hond die in maart met een wielerfeest op bezoek was en die drie maanden bij ons is blijven logeren terwijl haar eigenaren reizen en Ironman-wedstrijden voltooien voordat ze terugkeren naar AYP voor een anderefietsvakantie van een week.
   

  Vooruitblikkend naar mei.

  We hebben een aantal grote fietsgroepen geboekt en kijken uit naar hun verblijf, en ik zou willen beginnen om de werking van het fietsonderhoud onder de knie te krijgen, dus als iemand een fietsmonteur kent die op zoek is naar een fietsvakantie en me lesgeeft de essentie, vraag ze dan om me een bericht te sturenrachel@ayp.holiday

  #cyclingmotivation #getonabike #allonsypyrenees #rewardyourbike #pyrenees #colnumberone
   

  Laat een antwoord achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *