Big Bikes @ Aubisque
How To Convince Yourself To Get On A Bike
19 februari 2018
Big Bikes @ Aubisque
Col Number One
28 april 2018
Big Bikes @ Aubisque
 
Nom: Col de Coupe
Hoogte: 732 m
Départ: Bulan
Longueur: 4,00 km
Dénivellation: 200 m
% Moyen: 5%
% Maximal: 5,0%
Massief: Centrale PyreneeënFrankrijk
   

Ik ben op de fiets!

Een maand later is mijn trainingsplan in werking gesteld. Ik kan eindelijk zeggen dat ik weer op de fiets sta en dat ik train voor mijn21 col avontuuris begonnen. Niet dat het nog maar een avontuur is! Meer zoals pijn en hard werken, vooral met de indoor intervaltraining op de turbo, die Chris steeds moeilijker voor me lijkt te maken. Maar ik ben begonnen en ik heb het niet opgegeven ... en er zijn nog 5 weken over om mijn eerste col - the te verzinnenCol de Coupe- Ik denk dat ik dit echt kan doen!

Het seizoen is begonnen

De training begon met onze eerste fietsgasten van het seizoen 2018; ze hadden mijn blog gelezen, lachten om mijn excuses en meldden me aan om een kleine rit te maken aan het einde van hun Ironman-trainingsweek. Tijdens die week hebben Chris, Meredith en Paul meer dan 260 mijl op de fiets geklokt, met de fiets er vanafAllons-y-Pyreneeselke dag en slechts één pick-up in Lourdes nodig hebben na een grote dag naar Cauterets, hoewel ik toegeef dat ik een tweede pick-up van La Bastide aangeboden heb(@LaBastideTournay)een paar dagen later, waar alleen Chris me op nam! Het weer was prachtig, er was geen winterweeruitrusting nodig en het was geweldig om zo'n gevarieerde keuze aan routes zo vroeg in het seizoen beschikbaar te hebben.

Zelfgemaakte pizza


Met het weer zo goed, het gaf ons een kans om de pizza oven echt een kans te geven - ik kan melden dat het zeker werkt en dat het recept van Paul voor deeg en mijn pizza-toppings, samen met de zelfgemaakte zuurkool van Chris, zorgen voor een perfecte pizza of 10! Terwijl de rozemarijn mooi groeit in het tuinkruidwiel, heb ik een idee voor de focacci van knoflook en rozemarijn de volgende keer dat we de oven opbranden, en ik zou graag een gezamenlijke roosteren terwijl het vuur sterft. .

Fietsen Motivatie


En, zoals beloofd, ik ging uit met iedereen op hun laatste dag voor mijn kleine fietstocht! Ik fietste heel gelukkig naar een picknickplek bij de rivier in Bordes, waar Paul vooruit was gegaan in ons transportvoertuig om een picknick te maken en de visvangst te bekijken, ik fietste van de picknickplek naar La Bastide ... had een paar drankjes (misschien heb je de Facebook-post gezien) en een lift naar huis gekregen! Maar ik was weer op de fiets en dat was het hele punt. Sterker nog, nu ik daadwerkelijk op de fiets heb gestaan en een gerichte training heb gevolgd, heb ik besloten om een aantal mooie nieuwe fietskleding te bestellen; een nieuwe jersey met lange mouwen en een degelijke fietsbroek voor de langere ritten die ik binnenkort ga ondernemen. Ik heb een paar mooie rode fietsschoenen in de gaten, maar moet wachten tot mijn trui arriveert om kleurencombinaties te controleren ...

#cyclingmotivation #getonabike #allonsypyrenees #rewardyourbike #pyrenees #printemps #spring

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *